Lluitant per la transformació social

Benvolgudes families del Xangó,

aquest passat dissabte 27 d’octubre van celebrar la VIII Assamblea Genereal Ordinària de l’entitat on mares, pares i monitors/es vam tractar conjuntament temes d’interès general. Pels que no vau assistir us fem un breu resum dels punts més rellevants.
  • Quotes, Pressupostos i Beques
Les quotes trimestrals eren desde fa molts anys i fins el curs passat de 45€ per nen/a o 35€ si estaven apuntats germans/es. Part d’aquestes quotes van destinades a les excursions de cap de setmana. La resta del preu de l’excursió es pagava al mateix moment de la sortida que solia tenir un preu al voltant dels 15€/excursió.
Aquest curs ens hem trobat que les cases de colònies han pujat de preu considerablement i no podem mantenir els preus que teniem fins ara.
Molts us heu queixat de que l’última excursió de pares tenia un preu molt elevat (25€ i 20€ els germans/es).
Davant d’aquesta situació els monitors vam plantejar 2 opcions:
  1. mantenir quotes trimestrals com fins ara i pujar els preu de les excursions.
  2. pujar les quotes i que les excursions segueixin tenint un preu màxim de 20€ com fins ara.
Després de debatre les diferents possibilitats durant l’assamblea es va acordar que la millor opció era la segona.
És a dir que les quotes trimestrals aquest curs passen a ser de 55€ i 45€ si hi ha germans/es. El preu de les excursions de cap de setmana serà al voltat e 15€ i intentarem que mai superin un màxim de 20€.
Per tal de reduir costos intentarem que en la mesura del possible anar d’excursió en locals d’altres esplais i així estalviar-nos el preu de l’allotjament.
Els cobraments es faran domiciliats per tal de fer-ho més còmode per tots !
En cas que hi hagi families amb dificultats econòmiques es pot recorrer a algun programa de beques. Ara mateix no sabem com està el tema però si es dona el cas es poden buscar facilitats de pagament.
  • Material
Des de l’esplai volem fomentar el reciclatge i la reducció de residus. És per això que demanem a les families que tinguin material de cuina que no utilitzin i estiguin pensant de renovar, que el cedeixin a l’esplai enlloc de llençar les olles i paelles velles! Nosaltres ho podem reutilitzar (sempre i quant estigui en un mínim bon estat, no sóm escombriaires!).
També estem recollint disfresses!
Així que abans de treueus de sobre material que no utilitzeu penseu en nosaltres!
  • Arxiu de fotos
Existeix un archiu de fotografies antigues de l’esplai Picabufa. Els pares que vau estar-hi vinculats o simplement hi estigueu interessats teniu le sportes obertes per endreçar i organitzar una mica aquest munt de fotos!
  • Comissió de Mares i Pares
L’any passat es va mig engegar la idea de fer una Comissió de Mares i Pares de l’esplai. Juntament amb algun monitor s’encarregarà de dur a terme tot tipus d’ iniciatives que poden anar desde fer cartells de difusió fins a participar en l’elaboració del PEC (Projecte Educatiu del Centre) i l’Ideari de l’entitat. No hi ha un funció concreta, la idea és que vosaltres, com a part de l’esplai, us motiveu amb el projecte i participeu activament en ell.
Aquells que tingueu ganes d’engegar la Comissió ens trobarem a la primera reunió eldissabte 10 de novembre a les 19.00 al Casal.
DONAT QUE L’ASSISTÈNCIA A L’ASSAMBLEA VA SER BASTANT BAIXA DEMANEM SIUSPLAU MÉS PARTICIPACIÓ A LES PRÒXIMES REUNIONS I ACTES CONJUNTS.
RECORDEU QUE L’ESPLAI SÓM TOTS. ÉS MOLT INTERESSANT QUE LES FAMILIES TINGUEU VOT EN LES DECISIONS IMPORTANTS QUE ES PRENEN I QUE SIGUEU CONSCIENTS DE LA FEINA QUE HI HA DARRERA D’AQUEST PROJECTE QUE HEM DE TIRAR ENDAVANT CONJUNTAMENT!! 
atentament,
l’equip de monitors/es.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Slideshow
marzo 2019
L M X J V S D
« dic    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031