Lluitant per la transformació social

BONA TARDA FAMÍLIES!!!! ja podem anar comptant amb els dits de la mà els dies que falten per marxar de campaments. I davant l’imminent data us volem recordar algunes cosetes que ens hem deixat de dir, o repetir algunes perquè quedin ben ben clares:

-Intenteu que els vostres infants vinguin nets de polls
-Porteu antimosquits (en forma de  pulsera, autan… o amb algun dels milers de fòrmules existents al mercat per impedir picades)

– No oblideu la samarreta blanca, tovalló de roba i bossa per la roba bruta, també de roba!
 
Ja per acabar, hem rebut correus preguntant les indicacions per arribar al terreny de St. Joan de l’Avellanet a Bagà. Són les següents: heu d’arribar a Berga per la carretera C-1411, que va de Manresa a Berga, i continuar direcció al Túnel del Cadí. Sortiu per la sortida Bagà-Sud, i a l’ entrar al poble seguiu les indicacions que marquen Coll de Pal (cal entrar a la Vila). Al sortir del poble seguiu la indicació a Gisclareny, uns 3Km per carretera asfaltada, fins a trobar una indicació a mà esquerra que indica Sant Joan de l’Avellanet.
ENS VEIEM DIMARTS A LES 9H A LA PORTA DEL CASAL!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Slideshow
enero 2021
L M X J V S D
« dic    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031