Lluitant per la transformació social

Com tots sabeu aquest cap de setmana celebrem el Carnestoltes a l’esplai participant a una RUA que es fa al barri!!

La rua comença a les 16:00 a la masia de Can Fargas (C/Frederic Rahola amb Passeig Maragall) i acaba a les 16:30 a la cantonada del C/Mas Pujol amb el C/ Verema on hi haurà berenar per a tots i animació infantil.

Com que és un dia molt especial i ens hem de posar molt guapos i guapes i molt divertits i divertides haurem de quedar abans d’anar a la Rua. Quedarem tots els grups a l’escola Font d’en Fargas però cada grup ho farà en hores diferents depenent de com portin la disfressa. Tot i així l’esplai s’acaba per tots a les 17:30 al mateix lloc on acaba la RUA.

Per suposat famílies esteu tots i totes més que convidats a participar a la rua! Podeu apuntar-vos a la nostre comparsa venint disfressats de qualsevol cosa relacionada amb  l’esplai ( deixeu volar la imaginació!!) o bé de qualsevol cosa que us faci il·lusió!!

Important!!! El cap de setmana del 20 i 21 de Febrer no hi ha esplai!! Els monitors anem a fer formacions per ser encara millors monitors!!! Així que us donem un dia de festa!!!

Ens veiem disfressats!!


Els vostres Monis i Mones! ( “Yo iba para hombre pero me quedé en moni!”)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Slideshow
octubre 2020
L M X J V S D
« dic    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031