Lluitant per la transformació social

Els malabars fa dos setmanes vam marxar d’excursió a Camallera!!

Ens ho vam passar súper bé!! La Irene ens va deixar anar a la seva súper casa . Vam dormir a una habitació amb 9 llits que vam decorar només arribar per a estar-hi més agust!

Hi feia bastant fred! Però vam aconseguir dominar el foc i mantenir encesa la estufa de llenya tot el dia! El millor de tot és que amb tants intents tots vam posar el nostre granet de sorra i la nostre gran idea per a dominar el foc! Vam aprendre’n molt!

Durant el dia vam tenir una missió i per aixó anavem pel poble tant discretament!

Haviem de descobrir  com era l’esglesia del poble o la casa més vella…..i així ho vam fer!

Durant la tarda vam fer diferents jocs. En un d’ells cada un de nosaltres tenia un paperet al front on deia quin personatge erem, però el millor és que tothom ho veia menys nosaltres mateixos que ho haviem de descobrir fent preguntes! Aquí us presentem al Doraemon dels Malabars!!

I ja cap al vespre, ens vam posar guapos per anar a sopar!! Cada un de nosaltres tenia unes petites condicions…Que guapo estava el Guim amb la boca de pallasso i el roc disfressat de vellet, i que guapa la Laia amb un pentinat extravagant, l’Anna amb els mofletes, l’altre Anna amb els llavis pintats, la Carola ( que es va apuntar a l’excursió!) vestida per la Marta, la Marta amb la perruca de Pallasso, la Irene amb un bigoti molt original i la Júlia amb una miqueta de roba de cada un!

Diumenge al matí vam endreçar la casa i ens vam posar a fer un taller de boles, pompons, pelusillas….! Com que ens va agradar tant  i ens quedaven unes boles moooolt xules vam aprofitar el tren de tornada per seguir-ne fent!

I no ens en vam adonar i ja estavem a Barcelona….!!!

Ara només ens queda esperar la pròxima excursió….que per sort és molt aviaaat!!

I esperem poder-hi ser tots perquè Joana et vam trobar molt a faltar!

Malabars

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Slideshow
octubre 2020
L M X J V S D
« dic    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031