Lluitant per la transformació social

Som l’esplai Xangó i som una entitat d’educació em el lleure. Ens trobem cada dissabte de 17.00  – 19.00 de la tarda el Casal de la Font d’en Fargues ( el C/ Pedrell 67-69). Som sis grups:

–          Els Drúmans (4-7 anys)

–          Els Malabars (8-11 anys)

–          Els Unkulats (12-14 anys)

–          Els Txusmans (15-16 anys)

–          Els Decibels (16-17 anys)

–          I els Gringos locos (17 a 18 anys)

I després el grup de monitors i monitores voluntaris, que som 17 joves. Ara estem en procés de crear una comissió de Amics i Amigues del Xangó on hi formen part antics monitors/monitores, famílies i ex-famílies.

Durant el trimestre realitzem dos excursions, una per grups d’edat i l’altre anem tots els grups junts.

Intentem que moltes de les excursions per grup siguin a locals, on no s’hagi de pagar cap quota, utilitzant així els recursos d’altres esplais, equipaments d’altres pobles.

Les excursions conjuntes, les que fem tots els grups, sempre són a cases de colònies.

Per Setmana Santa, fem una ruta per grups i sempre amb tendes de campanya. La segona quinzena de juliol, també fem uns campaments d’estiu, on anem a un terreny d’acampada tots els grups, i passem 13 dies tots junts.

A més a més en el cas dels joves, s’han fet diferents projectes aquets últims anys. Són projectes internacionals amb altres entitats del lleure; fa dos anys van anar a Elba, una illa d’Itàlia i l’any passat a Finlàndia. Es una experiència que intentem fomentar, perquè es coneix a gent d’altres països i s’aprenen diferents maneres de fer.

Els monitors i monitores ens organitzem en diferents grups, on en  grup hi ha entre 2 i 4 monitors. Internament ens organitzem per comissions com secretària, economia o material.

La quota, que es cobra trimestralment, inclou una part de les excursions, rutes i campaments a part del material. Som una entitat sense ànim de lucre, i tots els diners que ens arriben els destinem als projectes de l’esplai.

Aquest any tenim ganes que les famílies i  els amics i les amigues del Xangó participin en el Projecte Educatiu, perquè creiem que tots formem part de l’esplai.

Si necessiteu més informació o voleu saber el que sigui podeu contactar amb nosaltres d’aquesta manera:

–          Correu electrònic: esplaixango@gmail.com

–          Telèfon de contacte: 650 052 402 (Cira) / 620 97 28 06 (Júlia)

 

Una respuesta a Qui som i què fem?

 • monitors dice:

  Hola Lluïsa,

  Nosaltres som un Esplai situat al Barri de la Font d’en Fargues, al barri d’horta-guinardó. Cada dissabte ens trobem de 17h a 19h i fem activitats varies per grups d’edat. A més a més fem dues excursions per trimestre, una amb el grup d’edat i l’altre amb tot l’esplai. A l’estiu i setmana santa realitzem campaments, setmana santa 5 dies i campaments una quinzena, en aquest cas la segona de Juliol.
  Actualment tenim 5 grups d’edats, possiblement les teves filles aniren al grup de malabars o bé unkulats.
  Quant als preus, nosaltres tenim una quota trimestral d’uns 40 euros aprox. més el preu de les excursions que es paguen el mateix dissabte que es marxa.

  Per més informació pots trucar al 635 027 952

  Gràcies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Slideshow
noviembre 2020
L M X J V S D
« dic    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30